Tapionkylässä vietettiin elokuista kyläjuhlaa 18.8.2012

Juhlaväkeä Tapion kyläjuhlissa Tapion koululla 18.8.2012.

Kyläjuhlissa nähtiin kyläläisten käsityötaidetta.

Tapion Kylät ry järjesti jälleen kerran kyläjuhlat Tapion koululla elokuisena lauantaina 18.8.2012. Melkein jo perinteeksi muodostunutta virallista Tapion päivää on yleensä juhlittu Tapion nimipäivänä 18.6, mutta tällä kertaa juhlat päätettiin pitää alkukesän sijasta loppukesän tienoilla.

Juhlat alkoivat Tapion koululla klo.15. ja väkeä oli saapunut juhlaan mukavasti sankoin joukoin. Juhlaväki koostui omista kyläläisistä sekä naapurikyläläisistä ja olipa mukana myös kaupungista asti saapuneita vieraitakin. Väkeä riitti juhlaan senioreista aina junioreihin asti.

Musiikkipainoitteinen juhlaohjelma koostui oman kylän nuorten bändin esityksistä sekä tapionkyläläisten Kuoksan veljesten musisoinnista. Väliajalla kanttiini oli auki, jossa myytiin muun muassa makkaraa, makoisia itsetehtyjä leivonnaisia ja kahvia. Myös arpoja oli myytävänä ja hyviä palkintoja oli onnekkaimmille tarjolla. Lapsille oli luvassa ongintaa, aikuisemmille taas tikanheitto-kilpailua sekä kaikille mukavaa rupattelua ja yhdessä oloa. Lisäksi väliajalla oli koulun sisätiloissa myytävänä taidetta sekä nähtävillä kyläläisten kauniita kättentöitä.

Saimme juhliimme myös arvokkaan kutsuvieraan, kun europarlamentaarikko Hannu Takkula saapui kyläjuhliimme puhumaan omasta työstään Euroopan parlamentissa. Loppuillan ohjelmasta vastasivat Kaukosen Cowboyt rempseillä Ounasjoki-aiheisilla kappaleillaan.

Juhlan lopuksi arvottiin arpajaispalkinnot, joita saimmekin paljon. Suuret kiitokset siis kaikille palkintoja lahjoittaneille!

Juhlat onnistuivat mukavasti ja toivottavasti se sai myös juhlaväen päivän entistä paremmalle tuulelle. Kiitokset kaikille talkoolaisille ja juhlaväelle, ilman teitä ei ole myöskään juhlia! 🙂

Aurinkoista syksyä kaikille!

Terveisin: Tapion Kylät ry

Mainokset
Kategoria(t): pois. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s